NYHETER

Brev från Syrien 2012-12-04

sabro

11 Oct, 10

Efter en insamling från 100-tals personer kunde vi tillsammans skicka till den högsta föreningen i Qamishli med ordförande Marwan Kass Elias, Era gåvor för de drabbade i Syrien. Dem står i tacksamhet till alla som har skickat pengar eller hjälpt till på annat sätt.

Vi på Sabro stiftelsen tackar dig för din gåva.

Länken nedan kan du läsa brevet på Arameiska och Arabiska.

Help your brothers and sisters in Syria

sabro

11 Oct, 10

Syrien, ett land i krig

sabro

11 Oct, 10

Shlomo, Det som händer i Syrien i dagarna med inbördeskrig och förstörelse kan ha stor konsekvenser i vardagslivet – Ekonomisk och socialt. Många dör och blir skadade samtidigt som många försöker lämna landet i oorganiserat form, Vilket blir ett elände för familjerna. Vi på Sabro företagarnas förening vill ta ansvar för vårt folk som befinner sig just nu i Syrien med denna situation. anordnar Sabro kampanjer och fester, och dem insamlade pengarna går till skolorna i Kamishli. Vi hoppas nu att du även kan ta initiativ och vara med att bidra ekonomisk till barnen och dem utsatta familjerna i Syrien. Det är nu det gäller och måste göras något för våra kära bröder och systrar i Syrien. Ordörande för Sabro stiftelse Ablahad Afram OBS! Vi ordnar fakturor från Sabro stiftelse. Det ska stå gåva på fakturan. Sabro stiftelse konto nr: 8327-9,904 149 738-0

Brev från Syrien

sabro

11 Oct, 10

Sabro och företagarna i framtiden

sabro

11 Oct, 10

Nästa steg i föreningens utveckling är att mer konkret stimulera och stötta medlemsföretagens i deras tillväxt. Sabro´s ambition är att ständigt utveckla och ta fram nya och ännu bättre tjänster som ska underlätta ditt arbete som företagare. Ett utvecklingsprojekt håller på att formas. Syftet är att ta reda på, förutse och tillfredsställa ett behov så att det lönar sig för alla parter i föreningen. Undersöka vilka specifika behov som finns och vilka problem som eventuellt sätter hinder för verksamheten idag och imorgon.

Hör gärna av er om ni har synpunkter om hur föreningen kan mera främja era intressen. Ni har säkert mängder av funderingar, idéer m.m.

Kvitto från skolstyrelsen i Qamishli

sabro

11 Oct, 10

Brevet är ett skriftligt kvitto från skolstyrelsen i Qamishli som har tagit imot en summa från Sabro företagar föreningen. Pengarna är en gåva till skolstyrelan som ska hjälpa många ungdomar att komma in i skolan samt ge en bättre utveckling i samhället. Pengarna samlades under Sabro festen som arrangerades under 20101007.
Tack till alla som deltog och har bidragit till denna projekt.

Beslut från styrelsen i Qamishli

sabro

11 Oct, 10

Brevet innehåller ett skriftligt beslut om att styrelsen i Qamishli den 10:e januari 2011 kommer att bilda en kommitté. Kommittén kommer att samarbeta i framtiden med Sabro företagar förening i Sverige.

Test Video

sabro

11 Oct, 10

http://sabrosuryoyo.com/wp-content/uploads/2012/01/Canon-550D-T2i-Test-Footage-YouTube-TITLE-.flv

Robert P. Vanderpoel

sabro

11 Oct, 10

Den mest framgångsrike affärsmannen är den som håller fast vid det gamla presic så länge det är bra,

Robert P. Vanderpoel

sabro

11 Oct, 10